Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΛΑΡΙΤΣΑ

Ο Λαρίτσας είναι ένα σγουρομάλλικο σκυλί που γεννήθηκε στο σπίτι της μητέρας του, μαζί με τ' αδέρφια του. Ο Λαρίτσαςτρώει πολύ γιατί πιστεύει ότι έτσι θα μεγαλώσει γρήγορα.
Εκεί που καθόταν ήσυχα ήσυχα, ήρθε ένας κύριος και τον πήρε μακριά από την οικογένειά του. Τον πήγε σε ένα άλλο σπίτι, χωρίς τη μητέρα του και τ' αδέρφια του. Παρόλα αυτά περνούσε πολύ ωραία σε κείνο το σπίτι. Έκανε καμιά σκανταλιά αλλά αυτοί συνέχιζαν να τον αγαπούν. Τον έπαιρναν μαζί τους στις διακοπές, τον πήγαιναν τις βόλτες του και γενικά περνούσε πολύ ωραία. Μια μέρα, εκεί που τον πήγαν βόλτα, είδε έναν κύριο να πετάει μια σακούλα στο πάρκο. Πήγε , ο Λαρίτσας να δει τι ήταν και είδε ένα άσπρο σκυλάκι. Το πήραν μαζί σπίτι και έτσι ο Λαρίτσας απόκτησε αδελφό.Του έλειπε όμως η μαμά του και τα αδέρφια του. Γι΄αυτό το καλύτερο δώρο στα γενέθλιά του ήταν που τους είδε. Μια φορά ήρθε ένας κύριος που είχε μυρουδιές απ' όλα τα ζωάκια. Αυτός ο κύριος ήταν ο κτηνίατρος που του έκανε το εμβόλιο.


Λίγα λόγια για το βιβλίο που διάβασα
Ο Λαρίτσας είναι ένα πολύ έξυπνο σκυλί γιατί καταλαβαίνει τα πάντα. Επίσης πιστεύει πως η ζωή είναι όμορφη και γι' αυτό πρέπει να περνάμε όμορφα, όταν είμαστε με ανθρώπους που μας αγαπούν και με την οικογένειά μας.

ΚΑΡΑΝΤΩΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ-Ε΄ΤΑΞΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσε πολυ ηταν καταπληκτικο . Θα περιμενω ακομη καλυτερη.Μπραβο σου.